© 2021 Costa Brava Medic®                                                                                                                    aviso legal
Welkom (NL) Welcome (UK)

Welkom. Wie zijn wij. Openingstijden. Bellen voor afspraak. Waar vindt u ons. Weekends en feestdagen. Info medische hulp. Gezondheidsinformatie.

(+34)972660813  

Av. Catalunya 28, 17252 Sant Antoni de Calonge - Girona - España

INTERNATIONAL
DOCTOR bienvenido (ES) Welkom (NL) Welcome (UK) bienvenido (ES)
Bienvenue (FR) Bienvenue (FR)

Nederlands
Wie zijn wij


Sinds april 2011 is een huisartsenpraktijk gevestigd in Sant Antoni de Calonge. De praktijkvoering is in handen van een Nederlandse huisarts, mevrouw Anna van Hooff. De praktijk richt zich met name op Nederlandse, Belgische, Franse en Engelse residenten en toeristen, maar andere nationaliteiten zijn natuurlijk ook van harte welkom!

                     

Finny Hoekstra, receptioniste

Finny werkt sinds de zomer van 2014 in de praktijk als receptioniste. Voorheen heeft zij in de omgeving van en op Schiphol gewerkt op het gebied van de internationale vracht en logistiek. Sinds 2003 woont zij in Spanje, waar zij reeds geruime tijd als secretaresse in de gezondheidszorg werkt. Finny spreekt, behalve Nederlands ook Engels, Spaans, Duits en Frans.

Ximena Fuentes Davis, verpleegkundige

Ximena is van origine Chileense. Reeds op jonge leeftijd verhuisde zij naar Spanje en ze heeft haar verpleegkundige opleiding gevolgd in Barcelona.Sinds 1981 is zij werkzaam geweest, onder andere als operatie assistente en verpleegkundige bij verschillende medische centra. Ook heeft zij enige tijd gewerkt in een geriatrisch centrum.

Ximena spreekt naast Spaans en Catalaans ook Engels.

Anna van Hooff, huisarts

Anna (Anita) van Hooff is Nederlandse en heeft haar medische opleiding gevolgd aan de Universiteit van Maastricht.Zij heeft meer dan 20 jaar in Nederland als huisarts gewerkt, waarvan de laatste 16 jaar in haar eigen praktijk in Amersfoort.

In 2009 heeft zij het besluit genomen een nieuwe praktijk op te zetten in Spanje. Anna spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

De Costa Brava had vanaf het begin haar voorkeur, enerzijds omdat er in dit gebied weinig huisartsenzorg op maat voor buitenlandse residenten en toeristen beschikbaar is. Anderzijds heeft de Costa Brava al sinds lange tijd een speciale plek in haar hart vanwege de vriendelijke atmosfeer en de fantastische omgeving en natuur.

Claudia Dangleant Sanchez, huisarts

Claudia komt uit Barcelona. Zij studeerde daar geneeskunde aan de universiteit. Zij specialiseerde zich in de huisartsgeneeskunde in Girona. Daarna heeft zij gewerkt als huisarts in verschillende dorpen van Girona en heeft als spoedarts gewerkt in het Josep Trueta-ziekenhuis in Girona en het ziekenhuis in  Palamós. Zij werkt sinds 2019 in de praktijk. Claudia spreekt Catalaans, Spaans en Engels.