© 2019 Costa Brava Medic®                                                                                                                    aviso legal
Welkom (NL) Welcome (UK)

Welkom. Wie zijn wij. Openingstijden. Bellen voor afspraak. Waar vindt u ons. Weekends en feestdagen. Info medische hulp. Gezondheidsinformatie.

(+34)972660813   (+34)626598930

Av. Catalunya 28, 17252 Sant Antoni de Calonge - Girona - España

INTERNATIONAL
DOCTOR bienvenido (ES) Welkom (NL) Welcome (UK) bienvenido (ES)
Bienvenue (FR) Bienvenue (FR)

Nederlands

Wie zijn wij


Sinds april 2011 is een huisartsenpraktijk gevestigd in Sant Antoni de Calonge. De praktijkvoering is in handen van een Nederlandse huisarts, mevrouw Anna van Hooff.

De praktijk richt zich met name op Nederlandse, Belgische, Franse en Engelse residenten en toeristen, maar andere nationaliteiten zijn natuurlijk ook van harte welkom!


Anna van Hooff, huisarts


Anna (Anita) van Hooff is Nederlandse en heeft haar medische opleiding gevolgd aan de Universiteit van Maastricht.Zij heeft meer dan 20 jaar in Nederland als huisarts gewerkt, waarvan de laatste 16 jaar in haar eigen praktijk in Amersfoort.

In 2009 heeft zij het besluit genomen een nieuwe praktijk op te zetten in Spanje. Anna spreekt Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

De Costa Brava had vanaf het begin haar voorkeur, enerzijds omdat er in dit gebied weinig huisartsenzorg op maat voor buitenlandse residenten en toeristen beschikbaar is. Anderzijds heeft de Costa Brava al sinds lange tijd een speciale plek in haar hart vanwege de vriendelijke atmosfeer en de fantastische omgeving en natuur.


       
                     

Finny Hoekstra, receptioniste


Finny werkt sinds de zomer van 2014 in de praktijk als receptioniste. Voorheen heeft zij in de omgeving van en op Schiphol gewerkt op het gebied van de internationale vracht en logistiek. Sinds 2003 woont zij in Spanje, waar zij reeds geruime tijd als secretaresse in de gezondheidszorg werkt. Finny spreekt, behalve Nederlands ook Engels, Spaans, Duits en een mondje Frans.

Marijke Loves-Smudde, verpleegkundige


Marijke is afkomstig uit Twente waar zij haar opleiding verpleegkundige A heeft gevolgd en later de specialisatie voor hartbewaking. Na wat omzwervingen in Nederland is zij met haar gezin uiteindelijk in Spanje beland. Marijke woont en werkt inmiddels meer dan 10 jaar aan de Costa Brava als verpleegkundige. Sinds april 2016 werkt Marijke in de praktijk.

Naast Nederlands spreekt zij ook Engels, Spaans en Duits.