© 2021 Costa Brava Medic®                                                                                                                    aviso legal
Welkom (NL) Welcome (UK)

Welkom. Wie zijn wij. Openingstijden. Bellen voor afspraak. Waar vindt u ons. Weekends en feestdagen. Info medische hulp. Gezondheidsinformatie.

(+34)972660813  

Av. Catalunya 28, 17252 Sant Antoni de Calonge - Girona - España

INTERNATIONAL
DOCTOR bienvenido (ES) Welkom (NL) Welcome (UK) bienvenido (ES)
Bienvenue (FR) Bienvenue (FR)

Nederlands


Bellen voor een afspraakU kunt dagelijks bellen voor een afspraak (bij voorkeur tussen 9.00 en 12.00 uur).

.

Telefoon : (+34)972660813

Als de telefoon niet direct wordt beantwoord, bijvoorbeeld omdat de dokter bezig is met een andere patient, kunt u uw naam en telefoonnummer inspreken en wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.


Afspraken voor visites: in overleg met artsCosta Brava Medic® is een privé-praktijk. Dit betekent dat u het consult en andere medische handelingen direct dient af te rekenen (contant of met een betaalpas). U kunt vervolgens de factuur declareren bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.


Verder verdient vermelding dat Costa Brava Medic een contract gesloten heeft met de Spaanse zorgverzekeraar Caser, in samenwerking met Achmea in Nederland. Caser heeft een speciale polis voor Nederlandstalige verzekerden in Spanje.  Als u geïnteresseerd bent in deze verzekering, kunnen wij u via de email informatie doen toekomen.


Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via:


info@costabravamedic.com